Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. close
APROMIX - nízkobílkovinná mouka, 1000 g Zobrazit větší

APROMIX - nízkobílkovinná mouka, 1000 g

NVM-1055

Nový produkt

APROMIX - nízkobílkovinná mouka  obsahuje 16 mg/100 g. fenylalaninu. Mouka je vhodná na přípravu nízkobílkovinného chleba, pečeného ve formě, tak i  na běžné použití  v kuchyni při přípravě zásmažky, nebo jako zahušťovadlo.

Více informací

Ihned k odeslání

97,27 Kč

Přidat na seznam přání

Parametry

Určeno pro nízkobílkovinnou (PKU) dietuANO

Více informací

Složení výrobku

Kukuřičný škrob, bramborový škrob, modifikovaný kukuřičný škrob, zahušťovadlem je guarová guma, emulgátor E471.

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku

  • bílkoviny: 0,33 g
  • tuky: 0,75 g
  • sacharidy: 87,60 g
  • fenylalanin: 16 mg

Energetická hodnota na 100 g výrobku

  • 367,5 kcal / 1535 kJ

Další informace

  • trvanlivost výrobku je 12 měsíců
  • hmotnost balení je 1000 g
  • uchovávat v chladu a suchu
  • baleno v ochranné atmosféře
  • vyrobeno v EU

Výpis databáze éček

  • E 471 - Mono a diglyceridy mastných kyselin Jde o nejčastěji používané stabilizátory a emulgátory – nacházejí se v pekařských výrobcích, cukrovinkách, mražených dezertech, slaném pečivu, margarínech, ztuženém tuku, majonézách, sušeném mléku, práškové smetaně, čokoládě, žvýkačkách, masových pomazánkách, instantních polévkách a vitamínových tabletách. Mono- a diglyceridy mastných kyselin jsou součástí běžných tuků – triglyceridů a mohou vznikat samovolně při úpravě potravin. Nemají žádné zásadní negativní účinky a lze je považovat za přirozenou součást potravy. Pouze při nadměrném příjmu nasycených mastných kyselin může dojít ke zvýšení hladiny cholesterolu v krvi. Diglyceridy mastných kyselin jsou podle některých zdrojů neustále důsledně testovány kvůli svým možným mutagenním, teratogenním a subakutním účinkům a také kvůli možnému vlivu na lidskou reprodukci. Těmto látkám by se měli vyhýbat vegetariáni, neboť je pravděpodobné, že se jedná o substance pocházející ze živočišných tuků. Tyto látky jsou v ČR i v USA povoleny jako běžná součást většiny potravin a mohou se dokonce v omezeném množství přidávat i do mléčné kojenecké výživy. 
 

APROMIX® – je registrovaná ochranná známka pro nízkobílkovinnou moučnou směs.

Recenze

Napsat recenzi

APROMIX - nízkobílkovinná mouka, 1000 g

APROMIX - nízkobílkovinná mouka, 1000 g

APROMIX - nízkobílkovinná mouka  obsahuje 16 mg/100 g. fenylalaninu. Mouka je vhodná na přípravu nízkobílkovinného chleba, pečeného ve formě, tak i  na běžné použití  v kuchyni při přípravě zásmažky, nebo jako zahušťovadlo.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: