Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. close
Směs-Pekař domácí mouka nízkobílkovinová PKU 500g Zobrazit větší

Směs-Pekař domácí mouka nízkobílkovinová PKU 500g

BP-K17

Nový produkt

Vhodný pro bezlepkovou, bezlaktózovou dietu a při nesnášenlivosti vajíček. Dietní potravina určená pro zvláštní léčebné účely, k dietnímu režimu při fenylketonurii (PKU).

Více informací

Tento produkt již není na skladě

62,73 Kč

Přidat na seznam přání

Parametry

Určeno pro bezlepkovou dietuANO
Určeno pro nízkobílkovinnou (PKU) dietuANO

Více informací

Složení:
bezlepkový pšeničný škrob, glukóza, kukuřičný škrob, zahušťující látka: guarová guma a E464, rostlinná vláknina, kypřící látka: hydrouhličitan sodný, regulátor kyselosti: E575

Výživná hodnota ve 100 g:
Energetická hodnota   1438 kJ/343 kcal
Bílkoviny včetně:       0,2 g

fenylalanin               3,45 mg
Sacharidy                   85,6 g
Tuky                          0 g

Trvanlivost výrobku

9 měsíců

Hmotnost výrobku

1ks/500 g

Další informace
Uchovávat v chladu a suchu
Baleno v ochranné atmosféře
Vyrobeno podle HCCP
Vyrobeno v EU

Recept na pečení chleba  ze směsi Pekař PKU:

Tradiční metoda:                
Složení: 500g směsi Pekař, cca 440 ml tepléody (cca 30), 2 lžíce oleje, 20g cukru, 7g instantního droždí (Dr Oetker) nebo 20-30g čerstvého droždí, 5g soli. Všechny složky důkladně rozmixujte (mixerem po dobu cca 5 minut). Připravené těsto vlijte do formy vymazané olejem, zakryjte suchou utěrkou a nechejte v teplu (teplota cca 25) po dobu cca 45 minut. Těsto by mělo dvakrát zvětšit svůj objem. Před vložením formy do vyhřáté trouby potřete těsto vodou. Pečte 40-45 minut při teplotě 220˚C. Hned po upečení vyjměte chléb z formy.       


Pečení v automatické peci:
Složení: 500g směsi Pekař, 380-400 ml teplé vody (cca 30), 40g oleje, 20g cukru, 7g instantního droždí (Dr Oetker) nebo 20g čerstvého droždí, 5g soli. Vsypte do pece směs Piekarz a zbývající složky a nastavte program „glu­ten-free”. Po cca 2 hodinách vyjměte hotový chléb – to se týká pece Panasonic, v případě jiných pecí nastavíte standardní 3hodinový program na pečení chleba.

Recenze

Napsat recenzi

Směs-Pekař domácí mouka nízkobílkovinová PKU 500g

Směs-Pekař domácí mouka nízkobílkovinová PKU 500g

Vhodný pro bezlepkovou, bezlaktózovou dietu a při nesnášenlivosti vajíček. Dietní potravina určená pro zvláštní léčebné účely, k dietnímu režimu při fenylketonurii (PKU).

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: