Lofenyl mouka UNI PKU, nízkobílkovinná PKU, 500 g

Neohodnoceno
 
Novinka Tip Efekt lupa
  • 1 z 3
 

Nízkobílkovinná PKU mouka vhodná pro pečení a vaření.

Tato mouka moc nesaje, doporučujeme smíchat s menším objemem vody, než jste zvyklí. Vodu je vhodné přidávat postupně dle konzistence těsta.

Dostupnost Skladem
100 Kč    
Kód produktu LFNL-401
Značka Lofenyl
Kategorie Mouky
 

Složení: pšeničný škrob bez lepku, hydroxypropylmethylcelulóza, guarová guma, inulin

Tato mouka moc nesaje, doporučujeme smíchat s menším objemem vody, než jste zvyklí. Vodu je vhodné přidávat postupně dle konzistence těsta.

Obsah balení: sáček, 500 g

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Uchovávejte v suchu a při pokojové teplotě, nedávejte do chladničky.

Po otevření spotřebujte do 1 měsíce.

 

Vyrobeno v České republice.

Výrobce: DS special s.r.o.

Výhradní prodejce v ČR: PKU CZ s.r.o. – vyvinuto speciálně pro zákazníky internetového obchodu www.dieta-pku.cz

 

Podobné produkty

Hmotnost 0.55 kg
Obsah bílkovin (?) 0,39
Obsah fenylalaninu (?) 24
Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Z Avatar autora Recept na sladký PKU chléb 9.3.2022 21:53
SLADKÝ CHLÉB - 810 g (810 g = 262 mg PHE, 100 g = 32 mg PHE) Ingredience: 500 g mouky LOFENYL 2 ks skořicové cukry 1 ks vanilkového cukru 50 g Hera 30 g droždí 200 ml vody sůl Pracovní postup: Nejprve zaděláme na kvásek. Na špičku nože dáme cukr. Rozděláme droždí ve 200 ml vody a necháme ho 20 minut na teplém místě kynout. V misce smícháme mouku, heru, vanilkový a skořicový cukr se špetkou soli. Potom přidáme kvásek a těsto dobře zpracujeme. Formu vymažeme nejlépe sádlem. Troubu předem rozehřejeme na 250°C. Následně dáme chleba do trouby, kterou po 5 minutách stáhneme na 200°C. Přikryjeme alobalem a pečeme dalších 25 minut.
Odpovědět
Z Avatar autora Recept na klasický PKU chléb 9.3.2022 21:52
KLASICKÝ CHLÉB - 780 g (780 g = 213 mg PHE, 100 g = 27 mg PHE) Ingredience: 500 g mouky LOFENYL 200 ml vody 20 g čerstvého droždí Sůl Kmín Cukr Sádlo Pracovní postup: Nejprve zaděláme na kvásek. Na špičku nože dáme cukr. Rozděláme droždí ve 200 ml vody a necháme ho 20 minut na teplém místě kynout. V misce si smícháme sůl, kmín a mouku. Potom přidáme kvásek a těsto dobře zpracujeme. Formu vymažeme nejlépe sádlem. Chleba ještě než půjde do trouby posypeme kmínem. Troubu předem rozehřejeme na 250°C . Následně dáme chleba do trouby, kterou po 5 minutách stáhneme na 200°C. Přikryjeme alobalem a pečeme dalších 25 minut.
Odpovědět