Bio Agaranta, 18 g

Neohodnoceno
 
  • 1 z 2
 

Želírující látka - bez chuti a bez zápachu. Obsah balení odpovídá 18 plátkům želatiny.

Dostupnost Momentálně nedostupné
92 Kč
Kód produktu BVN-110
Značka Biovegan
Kategorie PKU potraviny
Položka byla vyprodána...
 

Složení: želírující látka: Agar Agar*, šípková mouka*, okyselovač: tartrát draselný

*z kontrolovaného ekologického pěstování

Charakteristika:

Agar je přírodní polysacharid vyskytující se v červených mořských řasách. Je průhledný, bez chuti a bez zápachu, rozpustný v horké vodě. Díky své vysoké gelující schopnosti se používá jako náhražka želatiny a jako zahušťovadlo nebo stabilizátor.

Použití:

Agar se používá především jako želatinový prostředek, který je oproti želatině stálý i za vyšších teplot. Díky této vlastnosti je agar velmi vhodný jako zahušťovadlo vytvářející s dalšími hydrokoloidními gely stálé gelovité produkty. Dále se používá jako stabilizátor, emulgátor a želírující látka. Přidává se do pekařských výrobků, k zahuštění krémů, ale i do nápojů, zmrzlin, mražených vaječných krémů, ovocných dření, sněhového pečiva, cukrových polev, cukrovinek, uměle přislazovaných želé a zavařenin. Uplatňuje se při výrobě tavených sýrů, masných a mléčných výrobků.

Agar se získává z červených mořských řas v oblastech Japonska, Nového Zélandu a Indie.

Obsah balení: papírový sáček, 18 g

Z obsahu jednoho balení připravíte 1,5 litru hotové směsi (na 1 porci je zapotřebí 6 g směsi).

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Návod k přípravě je uveden na obalu. 

Skladujte na suchém a chladném místě.

Vyrobeno v Německu.

Hmotnost 0.03 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: